Vi beveger oss endelig nordover, og gleder oss stort til å åpne en ny restaurant i Bodø nå i mars. Restauranten skal delta i bybildet med helt nytt interiør – og akkurat som Bodø by utvikler vi oss, og vi ser frem til nye gjesteopplevelser.
Vi søker en erfaren, energisk og serviceinnstilt driftssjef som kan ta et overordnet ansvar for konsept og drift etter målsatte KPI’er. Den riktige kandidaten er opptatt av å skape gode gjesteopplevelser og utvikle hver enkelt medarbeider til å nå sitt fulle potensiale. Olivia i Bodø krever en sterk, resultatorientert og tilstedeværende leder, som er god til å kommunisere, og som tør å sette høye krav både til seg selv og teamet. Du må ha interesse for salg og hva som påvirker både gjesteopplevelsen og snittregningen. Driftssjef ved Olivia Bodø vil rapportere til Regionsjef Nord/Vest.
Vi leder etter Great Place to Work sine lederprinsipper, med tillit og relasjoner i fokus. Driftssjefen skal sørge for at egen restaurant driftes i henhold til Olivia sine fastsatte standarder og rutiner, samt krav satt av myndighetene. Det forventes et sterkt eierskap til egen restaurant, jevn høy gjestetilfredshet, jevn høy kvalitet på mat og service, og at Olivia som merkevare blir ivaretatt – både visuelt i restauranten, og i øvrige sammenhenger.
Våre verdier er fremoverlent, lidenskapelig, uformell og profesjonell. Det er slik vi ønsker å bli oppfattet av både gjester, kollegaer og samarbeidspartnere, og det er viktig at du kjenner deg igjen i disse.
Hvorfor Olivia?
- Gode betingelser som du selv kan påvirke, samt bonusordning
- En organisasjon i konstant utvikling og med gode karrieremuligheter
- Unikt samhold blant medarbeidere, preget av samarbeid, stolthet, vennskap og tillit
- Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
- Autentisk italiensk mat- og vinkultur
Vi tror at vår nye driftssjef kjenner seg igjen i følgende egenskaper:
- Er glad, utadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker, rundt gjester og kollegaer - du er rett og slett menneskekjær
- Har et høyt arbeidstempo og er svært serviceinnstilt
- Er målrettet og evner å jobbe etter tydelige KPI’er
- Er en lagspiller med en positiv og konstruktiv innstilling
- Er både strukturert, stabil og fleksibel
- Trives med å ha mange prosjekter gående samtidig
Ønskede kvalifikasjoner:
- Ledererfaring, gjerne fra restaurant- eller hotelldrift
- Har hatt resultat- og budsjettansvar
- Erfaring fra operativ drift, herunder gjestetilfredshet, matkvalitet, serviceleveranse og visuell gjesteopplevelse
- Erfaring med opplæring og oppfølging av store team
- Erfaring med å utvikle rutiner og systemer knyttet til drift
Hvis du er nysgjerrig på Olivia eller stillingen, ta kontakt med våre rekrutteringspartnere i The Assessment Company AS. Sammen har vi utarbeidet et informasjonsskriv om stillingen som vi gjerne sender deg. Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale:
Sissel Brodtkorb, tlf. 412 20 913
Vilde Andreassen, tlf. 986 89 918
Søknadsfrist: 05.04.2023
Vi gleder oss til å høre fra deg!